Kukkahattutädit ja tasa-arvo

Tasa-arvo tuo kukkahattutätien ja feministien ikivihreä keskusteluaihe. Tasa-arvo on siitä jännä asia ettei sitä ole olemassa, nyt eikä koskaan. Jo luonnonlakiin kuuluu että vahvempi hallitsee ja heikompi tytyy asemaansa ja pyrkii pysymään hengissä. Ihmiskunta on lähimpänä ollut tasa-arvoa neuvostoliitossa, joka ei toiminut kuten kaikki teitää. Olisihan se kaikille ihanteellista, jos kaikki olisivat tasa-arvoisia keskenään, mutta tässä vaiheessa iskeekin ongelma, nimittäin jos ette ole huomanneet niin ihmiset eivät ole koneita vaan eläviä olentoja, joilla on taipumus olla erilaisia keskenään.

Karkeasti otettuna on helppo löytää yksi suuri ero mikä on tasa-arvon tiellä. Tätä kutsumme sukupuoleksi. En ymmärräkkään miksi yhteiskunta aikoo tasoittaa sukupuolen lajille tuoman epätasaisuuden. Tuo epätasaisuus on suuri rikkaus ja se uhataan hävittää poistamalla maailmasta kokonaan sukupuoliroolit hävittämällä maailmasta miesten ja naisten työt. Eli olemassa on vain ihmisten töitä. Kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa sukupuoleen katsomatta. Tästä pääsemmekin muihin maailman epätasa-arvon kohtiin. Miksi esimerkiksi synnyttäminen olisi vain naisten yksinoikeus samoin kuin muut biologiset ominaisuudet kuten rinnat. Miksi ihmisistä ei vain muokattaisi väkisin olentoja jolta löytyvät kaikki molempien sukupuolien ominaisuudet, silloinhan ei tarvittäisi myöskään paria lisääntyäkseen, vaan jokainen voisi siittää itsensä vaikka sunnuntaikirkossa kolmannessa rivissä sen naapurin vanhan olennon vieressä. Haittapuolihan tässä olisi se että sukupuolileikkauksia suorittavat polit jouduttaisiin sulkemaan, mutta maailmassahan mikään ei ole ilmaista vaan aina joku kärsii, kun yhteiskunta yrittää parantaa itseään.

Maailmassa on oikeasti jotain vikaa. Aina kun jotain tapahtuu se ei koskaan miellytä kaikkia vaan aina joku avaa naamavärkin ja alkaa valittamaan suureen ääneen. Otetaan esimerkiksi tapahtuma mustamies laitetaan vankilaan murhasta. Uhrin omaiset ovat iloisia, mutta mustaväestö näkee epäoikeutta ja hakuu valkoista väestöä rasistiseksi. Yhteiskunta ei tietenkään halua olla rasistinen ja tuomitsee myös valkoisen henkilön, jolloin mustat tuntevat saaneensa oikeutta, mutta tällöin valkoiset närkästyvät, koska kokevat valkoisen henklön tuomitun turhaan. Eli voimmekin miettiä että pitäisikö maailmassa olla myös rodullinen tasa-arvo, kun musta mies tuomitaan niin tuomitaan myös valkoinen, jos ei muusta niin sitten vaikka ihan huvin vuoksi ettei kukaan voisi valittaa. Tämäkin vielä jättäisi vielä avoimeksi tasa-arvottomuutta. Vedetään tähänkin vielä sukupuoli mukaan. Tasa-arvoisessa maailmassa pitäisi siis tuomita jokaisesta rodusta mies ja nainen vankilaan, koska yksi on murhannut toisen. Tosin murhaaja saisi kovemman tuomion todennäköisesti epätasa-avon aiheuttamisesta, kuin murhasta, koska hän ei murhannut jokaisesta rodusta miestä ja naista vaan suosi yhtä sukupuolta ja yhtä rotua. Tästäkin kiusallisesta ongelmasta pääsemme sekoittamalla kaikki rodut keskenään, jotta kaikki olisivat samallaisia sukupuolettomia, sekasikiöitä, jotka ovat kaikissa ominaisuuksissa samallaisia.

Miljardeja vuosia sitten maailmassa vallitsi tälläinen tasa-arvo ja se oli juuri kehittynyt. Nämä olennot olivat toistensa kopioita, eivätkä tarvinneet lajikumppaneita elämänsä aikana. He ovat täällä edelleen ja heitä kutsumme bakteereiksi. Pitäisikö siis ihmisen astua kehityksessään ensimmäisille asteille sen takia että kukkahattutädit olisivat iloisia. Vastaukseni on ei. Tietyissä asioissa tasa-arvo on kyllä hyväksyttävää, mutta sukupuoliroolien pois viilaaminen murentaa maailmasta inhimillisen rikkauden ja hävittää kaiken sen pienen ilon mitä voit tuntea katsellessasi vastakkaista sukupuolta ja himoita ominaisuuksista mitä kyseisellä henkilöllä on.

Ja mitä kukkahattutäteihin tulee, vaikka moni heistä haluasikin eroon, niin he ovat välttämätön osa yhteiskuntaa ja he opettavat monesti meitä mitä ei pidä tehdä että maailma olisi parempi paikka ja jos heitä ei olisi niin kuka ostaisi kaikki maailman roskalehdet?

Leave a Reply