Mainokset

Oletko koskaan pohtinut kuka on kaikkien mainosten takana. Mainoksethan monesti lupaavat paljon enemmän kuin tuotteet lopulta ovatkaan. Mitä suurilla lupauksilla tavoitellaan ja kuka on kaiken takana. Nyt voin sen teille paljastaa kun kukaan ei ole kuulemassa.

Tietyt tahot haluavat hallita meitä ja tehdä meistä aivottomia koneita, joilla ei ole omaa tahtoa. Yksi näistä tahoista on ulkopaikkakuntalaiset, jotka pyrkivät valloittamaan ja hallitsemaan maapalloamme dolmarialaisten myötäavustuksella. Ulkopaikkakuntalaiset hallitsevat kaikkia medioita ja näyttävät hyvin itseääntoistavia mainoksia, jotta ihmiset saadaan transsin kaltaiseen olotilaan ja ihmiset alkavat ostamaan tuotteita. Tuotteita ostamalla ihmiset taas tukevat ulkopaikkakuntalaisten maailmanvalloitusta.

Maapallomme ainut toivo on putkimies Aatu Hilpinen, joka onnistui estämään ulkopaikkakuntalaisten edellisen maailmanvalloituksen. Tuo euroopan kiertue on edelleen monien ulkopaikkakuntalaisten mielessä. Kiertueen johdosta Aatu tuli niin suosituksi, että hän piiloutui maan alle ja kukaan ei tiedä missä hän tällä hetkellä on. Huhuja liikkuu että hänellä olisi kuun pimeällä puolella luksusmökki, jonka hän olisi ostanu kuun huoltomieheltä tämän lähdettyä lomalle.

Leave a Reply