Epäilyttäviä epäilyksiä

Elämässä on paljon epäilyttäviä asioita. Kuten esimerkiksi ihmisten perversiot. Toiset ihmiset saavat kiksejä ihan normaalisti vastakkaisesta sukupuolesta, mutta toisille se ei riitä. Nämä kyseiset ihmiset hakevat tyydytystä mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Joillekkin riittää että rekka puskee väkisin niskaan, toiset taas alkaa vasta lämpenemään, kun he yrittävät yhtyä näkymättömään naiseen, ollessaan tulessa jäätelöä syöden englannin kuningattaren edessä.

Nuo tietysti olivat vain pieniä esimerkkejä ihmisten oudoistaperversioista. Pahin kaikista on teboil fetissi. Tämä pienilukuinen joukko on saanut alkunsa inarin perämailla. Kyseinen joukkio on niin korvessa asuvaa ettei heillä ole viimeiseen vuosi tuhanteen ollut minkäänlaisia virikkeitä, kun viimeinenkin yleinen kutujärvi kuihtui meteorin osuttua siihen. Viimeinen vuosisata on kuitenkin tuonut helpotusta näiden perä-inarilaisten elämään radion muodossa. Joillekkin perä-inarilaisille kuitenkin tuhannen vuoden seksuaaliset patoutumat olivat aiheuttaneet lievää mielen epävakautta ja kun radio alkoi tunkemaan heidän mieliinsä jatkuvalla toistolla teboilin mainoksia nämä viattomat ihmiset alkoivat kiihoittua niistä. Kauhulla odotammekin että kehitys perä-inarissa menee niin pitkälle, että sinne alkavat kulkea julkiset kulkuneuvot. Mitä siitä seuraisikaan kun perä-inarilaiset pääsisivät oikean teboilin kimppuun.

Ainoastaa tietenkään perversiot eivät ole epäilyttäviä tässä maailmassa. On myös kaksi muuta hyvinkin epäilyttävää asiaa. Rikokset ja näkymättömät jättiläiset. Ohessa pieni video johon on saatu vangittua näkymätön jättiläinen. http://fukung.net/v/15986/d76485dea2cfc40fc79e39b792caae4f.gif Kuten näitte näkymätnjättiläinen on näkymätön. Näin ollen näkymätöntäjättiläistä ei voi nähdä, mutta kuitenkin näitte sen tuosta videosta. Näkymättömiäjättiläisiä on usein nähty joka puolella maailmaa ja näkyjen pohjalta tehdyn tutkimuksen mukaan jättiläisiä on kaikkein todennäköisintä nähdä viikonloppuisin ja kaikkien juhlapyhien jälkeisinä päivinä. Jos olet nähnyt jättiläisiä ilmoitathan siitä meidän jättiläisyksikköömme.

Rikokset. Maailmassa tapahtuu kaiken aikaa kaikenlaisia epäilyttäviä rikoksia. Oikeammin täytyy kai puhu tapauksista, koska kukaan ei tiedä onko kyseessä ollu rikos vai ihan puhdas vahinko, kuten monien poliittisten johtajien kuolemat ovat olleet monesti pelkkiä sattumia ja puhtaita onnettomuuksia. Kuten yleensä ihan täysin sattuman varaisesti johtaja on siirtymässä asunnosta autoonsa ja täysin yllättäen joutuu ammutuksi 15 rynnäkkökiväärein varustautuneiden miesten toimesta. Eihän tilanteeseen voi liittyä rikosta, vaan aivan puhdasvahinko se olisi. Kaikesta huolimatta epäillään rikosta tapahtuneeksi. Aivan hyvin kyseessä on voinut olla 15 sotilaan ryhmä, joka hyppäsi ajassa väärään aikaan ja paikkaan toisessa nakkisodassa tehdyssä aikakone kokeessa. Toinen mahdollinen teoria on että dolmarialaiset ovat rakentanee irlantilaisesta juustosta ja kreikkalaisista rypäleistä päätäpehmentävän makuelämyksen joka aiheuttaa massahallusinaatioita rikoksista, joita ei edes tapahdu.

Näin dolmarialaiset haluavat ajaa ihmiset ahdinkoon, epätoivoon ja masennukseen,  jotta ihmiset olisivat helpompia hallita lääkkeisiin upotettujen mikrosirujen avulla, jotka tuottavat pään sisäisiä ääniä. Toiset ihmiset ovat kuitenkin mieleltään niin vahvoja että pystyvät vastustamaan näitä ääniä ja hakeutuvat lanttulääkärinn juttusille, jotka sattumoisin olevat dolmarialaisten kätyreitä. Lanttulääkärit antavat potilaalle sen kuvan että haluavat auttaa häntä parantumaan. Todellisuudessa he vain lisäävät äänien voimakkuutta niin pitkään kunnes potilaan mieli murtuu ja hän ”paranee”. Erään lujatahtoisen reinon tapauksessa ääniä jouduttiin vahvistamaan niin paljon että yläkerran helmikin kuuli reinon ajatukset, vaikka hän oli lähimmässä kaupassa pelaamassa hedelmäpeliä.

Leave a Reply