Dolmarialaisten uusin

Kuinka taas pientä ihmistä voidaankaan kusta silmään. Monet ovat varmaa huomannut kaikkien hintojen nousun viimeaikoina. Salakavalat pienet hintojen nostot aina silloin tällöin ovat olleet hyvinkin huomaamattomia lyhyellä ajalla. Nyt kuitenkin dolmarialaiset ovat rahan himossaan keksineet uuden keinon, jolla rahastaa tyhmää kansalaista. Dolamarialaiset keksivät nimittäin, ettei hintoja voi nostaa äärettömiin joten he alkoivat pienentämään pakkauksia. Ihmisiä vielä huijataan ostamaan näitä tuotteita ilmoittamalla asiasta huomiota herättävillä tarroilla, joissa lukee ”Tästä tuotteesta -50% kassalla”.

Tällä pienentämisvimmalla ei voi olla hyvät seuraukset lähitulevaisuudessa. Ongelmia seurasi jo aikoja sitten kun eräs puolalainen asuntoloitsia pyrki maksimoimaan voiton ja pienentämään asuntoja niin ettei sinne mahtunut ihminen kuin vaaka-asennossa. Tämä oświęcimiläisen yrittäjän idea olisi toiminut vallan mainiosti, jos hän ei olisi piheyksissään säästänyt lämmityksessäkin. Hän nimittäin päätti laittaa asiakkaat itsepalvelu lämmitykseen. Harmikseen hän vain ei ottanut huomioon että hänen asiakkaansa olivat pääasiassa itsetuhoisia pyromaaneja, jotka vahingossa polttivat itsensä kammiotaan lämmittäessä.

Tätä kyseistä asuntoloitsiaa ei tietenkään saatu kiinni tästä teosta, koska hänen yhtiönsä oli pelkkä peitefirma ja todellisia nimiä ei saatu koskaan selville. Adolf Hampurilainen oli ainut joka tästä saatiin vastuuseen, sillä verukkeella, että hän oli vuokrannut maan tuolle asuntoloitsijalle.  Asuntoloitsiasta ei ole sittemmin kuultu, mutta huteralle pohjalle kasatun salaliittoteorian mukaan, hän saattaisi olla vastuussa agenteista jotka toimittavat lian meidän kaikkien pyyhkeisiimme.

Leave a Reply