Viesti tulevaisuudesta

Mädäntyneet tietolähteemme ovat saaneet kaapattua sähkölinjoja vakoilemalla kirjekuoren, joka oli osoitettu kaikille johtajille maailmassa. Kirje oli tullut suoraan ylemmältä tasolta ja siinä kerrottiin mitä lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan meille ja maailmalle. Kirje viittasi suoraan vuoteen 2012 ja sen seurauksiin. Kirje meni näin.

Hyvät johtavat tasot maassa ja muilla planeetoilla. Teitä on kohdannut suuri onni, sillä teidän planeettanne ei tuhotakkaan 20.12.2012, sillä suuri kantajanne zertyksoli on onnistunut siittämään itselleen jälkeläisen, joka perii teitä kannattelevan pussin. Jos zertyksoli ei olisi onnistunut suuressa tehtävässään kyseiseen päivämäärään mennessä hänet olisi kastroitu välittömästi atomisahalla ja näin hänen vehkeistään tai pussistaan ei olisi jäänyt jäljelle ionisoitunutta atomiakaan. Tosin koska hänen poikansa perii pussit vuoden 2012 aikana ja hänen keskenkasvuissudensa takia pusseissa saattaa ilmetä nyt myös raitista ilmaa, joka saattaa vaikuttaa planeettanne terveyteen. Älkää siis suotta kehuko itseänne muka vihreillä keksinnöillänne.  Pallihienhajuista jatkoa toivoo kykloppikeisari

Kirjeestä voimme siis päätellä että elämämme ei päätykkään katastrofiin 20.12.2012, vaan se jatkuu parempana eteen päin.

Leave a Reply