byrokratia

Hyvinvointi ei ole yhteiskunnassa mahdollista ilman byrokratiaa. Suurinosa ihimisistä kuitenkin vihaa byrokratiaa ja sen hankaluutta. Miten voi siis olla mahdollista että se pitää yhteiskuntamme kasassa. Tämä kaikki johtuu täysin absurdista paradoksista, jonka aiheuttavat peileistä vääristyneet dolmarialaiset, heijastumuttattomat fotonit ja kiintiöjonottajat.

Koko homma toimii näin, kun joku asia pitää saada hoietuksi, toimielin joko lakkautetaan, siirretään tai muutetaan sen nimeä. Jos kuitenkin pääsee käymään niin että byrokratian tasapainottamaksi joutunut kansalainen onnistuu saavuttamaan tarvittavan laitoksen. Dolmarialaisten suuresta varastorakennuksesta lähetetään toimipisteeseen suuri määrä kiintiöjonottajia, jotka jonottavat ja täyttävät lomakkeita hidastaakseen ja tuskastuttaakseen tavallista kansalaista. Näin pyritään saada kansalainen nauttimaan tuskallisesta jonottamisesta.

Jos kuitennkin näyttää siltä että kansalainen kykenee vielä valittamaan tilanteestaan, niin toimipisteessä aletaa heijastamaan hänen verkkokalvoilleen heijastamattomia fotoneja valojen avulla, jotka ovat naamioitu erittäin ovelasti jonotusvuoranumeronäytöiksi. Nämä fotonit saavat kovimmankin kansalaisen unohtamaan ajattelun ja tuudittautumaan jonottamisen ihanuuteen.

Todellisten hc-ajattelijoiden varalle on myös viimeinen vaihtoehto. Jos kansalainen selviytyy tiskille ajattelu kuntoisena. Heitä varten on koulittu erityisiä vääristyneitä dolmarialaisia, jotka toistuvilla taikariimeillä poistavat ajattelukyvyn ja muuttavat mieltäsi. Heillä jotka ovat kypsyneet syvimmällä dolmarian uumenissa on kyky muuttaa byrokratian inho jonottamis fetissiksi. Ole siis varovainen ja seuraavan kerran kun jonotat. Kuka tahansa jonossasi voi nauttia siitä, ilman että sitä edes huomaa.

Leave a Reply